diumenge, 2 de desembre del 2007

Precaució a la xarxa!

Avui treballo per la classe. Feina que ens mana...
Fa dies que ho tindria que haver fet i mira, encara estic aquí sense fer res!
Per tant, ho farem i llestos!

La xarxa com tots ja sabem no és fiable al 100% i això, un ho ha de saber.
Però com tot, hi han avantatges i inconvenients de tenir un blog a la xarxa. Un dels avantatges seria que, pot expressar les teves opinions i idees i les pots fer partíceps a tothom qui vulguis que comparteixi amb tu, això fa que un blog sigui comunicatiu a la vegada que també és entretingut, divertit... amb un blog pots aprendre moltíssimes coses i encara que sembli una pèrdua de temps no ho és pas!
Hi han també, altres perills que s'han de tenir en compte. No ho sé si heu vist el mail que ens ha enviat el Severus, però allà en fa referència un. La gent et pot deixar comentaris que a tu et poden fer sentir malament, però hi ha l'avantatge que els pots esborrar! Un perill que a mi m'emprenya molt, és que et poden deixar comentaris anònims que et poden fer sentir malament i a la vegada insegur.
També puc recomanar no penjar escrits o idees molt significants per a tu, perquè hi pot haver plagi i , si fos una cosa important no es podria demostrar que és unicament teu, i al mateix temps també faig referència de l'ús de les fotografies pròpies!
No en pengeu si no voleu sortir a tot arreu!
I unes quantes mesures de precaució, podrien ser...
1. No passeu mai informació personal!
2. Si us fa molta il·lusió penjar una fotografia vostra, podeu-li protecció!
3. No poseu mai fotografies de menors! ( us podria caure un bon puro!)


Doncs res més. Disfruteu del diumenge!