divendres, 14 de març del 2008

DESFILADA 08


Després de fer molt de temps que per aquí no s'hi passa ningú li torno a donar una mica de vida.
La raó per la qual això estava mig mort era perquè estàvem molt enfeinats preparant el nostre gran desfile de batxillerat. Ara que ja està passat faré esment a unes quantes coses que se senten quan estàs fent una activitat lúdica d'aquest estil.
Us poso en situació:
Eren les 9 i poc, els del passi d'esports estàvem ja preparats per començar la desfilada 2008, super nerviosos i tots cridant de punta a punta del passadís. Quan vam aconseguir posar-nos tots en rengla per poder començar, els tècnics de llums encara no havien arribat... Com es pot comprovar la gent és molt eficaç, oi? doncs res, finalment va començar i quan me'n vaig donar compte ja estàvem a la mitja part. Ja havíem fet la meitat del nostre somni! Una estona més, i ja s'havia acabat! No ens ho creiem, ningú. Només se sentia dir: ja està?, m'ha passat volant!
Doncs si, no ens en vam donar compte i el desfile ja havia passar i ja ens trobàvem a Vilafranca al teatre de festa amb els que ens vam enrotllar, és clar.
Què dir de la sensació viscuda? no n'hi ha cap més que et pugui fer sentir tan bé. Tan d'esforç, tantes hores, molts moments imaginant, provant roba, amoïnat perquè la gent no està a punt, preocupat perquè no ho farem bé...i en sec, te'n dónes compte que ja està fet, que ha sortit més que bé i que tu tens una alegria interior que no la pots ni explicar!
Aquest vivència NO ES POT EXPLICAR,S'HA DE VIURE!
També cal dir que la classe de 1r de Batxillerat A és una classe collonuda on hi ha molt bon rotllo. Sempre hi han estones que...la cosa es posa tenssa però n'hi han moltes més que podem riure i passar-nos-ho de conya!
Perquè som 1rA i d'aquests no hi ha ningú més!
Esperem que a tothom li vagi agradar molt perquè nosaltres ens ho vam passar MOLT BÉ.


I ara...vacances!
Que tothom disfruti molt i...ja tornarem.

2 comentaris:

Aronika ha dit...

Ven dit! Pq es veritat els de la A som els millors, ens portem molt millor que d'altres... amb les nostres coses, però sempre bé! Buah esque m'estimo molt a la classe! I la desfilada va passar volant, va ser un plissss! I ja està, ja s'havia acabat! Buaaaaaaaaa... Jo voldria tornar a a fer-ho! Va ser la ostia! Sipp! Es algo que no oblidarem, n'estic segura!
Molts petons wapixima!! (K)u

Severus ha dit...

Vau estar molt bé, es notava que estàveu molt concentrats i que us havíeu posat en el paper. Ah!, i que us ho estàveu passant molt bé ;-) .

Fins aviat.